Veggmaleri på barneskolen

Jeg har tidligere malt både vegger og dører på skolen, blant annet på hver dør inn til klasserommene (utenom førsteklasse som har fått en vegg). Tidligere hadde rommene dyrenavn og et lite skilt på døra som sa hvilket dyr rommet var, men skiltene falt av eller ble revet av. Det var da jeg fikk idéen om å male dørene. Noen av mine vegger og dører ser du bilde av lengre ned.

Elevene har alltid vært begeistret for maleriene jeg har laget og kommer ofte med skryt. Jeg fikk lyst til å la elevene få prøve seg på en vegg. Jeg ba elevene og foreldrene om tillatelse til å filme. Noen av elevene ønsket ikke å male på veggen. De fikk istedenfor jobbe med diverse redesignoppgaver inne på kunst og håndverksrommet.

Mobilen jeg filmet med gikk tom for strøm, så jeg fikk ikke med sluttresultatet. Veggen ble dessuten ikke helt ferdig, så jeg må nok få hjelp av noen flere elever til å male ferdig. Det du ser på filmen er mine forberedelser når jeg tegner opp hva som skal opp på veggen og første timen med elevene. De kom langt på én time!

Her er 4.klasse når de maler veggen ferdig:

 

Her maler jeg på veggen utenfor toalettene nede i kjelleren:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *