Om meg

Hei, og velkommen til min kunst og håndverksblogg. Her vil jeg dele noen av de oppgavene jeg gjennomfører på barne- og ungdomsskolen og mine erfaringer i kunst og håndverksfaget.

 

Mitt navn er Mia og jeg er en utdannet faglærer i kunst og håndverk. I tillegg har jeg studert illustrasjon i Wales i ett år. Når jeg ikke er på jobb liker jeg å male, tegne og jobbe med illustrasjon. Mitt illustrasjonsarbeid kan du se på http://mianerdrum.no

 

Jeg jobber nå på en barneskole i Oslo.

Tidligere har jeg jobbet på en ungdomsskole og en barneskole i Østre Toten kommune. På ungdomsskolen jobbet jeg sammen med en annen kunst og håndverkslærer. Vi delte 8.- og 10.klassene i to grupper og underviste i hvert vårt felt. Hun jobbet inne på sløydsalen, og jeg har brukt tekstilrommet. Jeg liker best å jobbe med bilder, så jeg har ikke noen tekstiloppgaver på denne bloggen. Jeg er superheldig som har fått undervise i noen av de fagområdene jeg trives best med: Bilderedigering, collage, linoleumstrykk og lage masker. Her på bloggen ligger flere av oppgavene jeg brukte på Toten.